FIFTY DOTS GALLERY

Carrer de Milà i Fontanals, 59
Horari: 11h – 20h
www.fiftydots.com

Fifty Dots és una galeria d’art adaptada als nous temps especialitzada en la fotografia contemporània, que es troba ubicada al cèntric barri de Gràcia, a Barcelona.

SOM FOTÒGRAFS I APASSIONATS PER L’ART

El projecte neix de la inquietut dels seus dos creadors d’afiançar el medi fotogràfic com a disciplina artística. Amb aquest fi, dedica el seu espai a diferents exposicions al llarg de l’any així com a altres activitats relacionades amb la divulgació de la fotografia com a mitjà artístic i creatiu. Participa en vàries fires i events tant nacionals com internacionals per divulgar l’obra dels seus artistes representats.

CUIDADA SELECCIÓ DE FOTOGRAFIES

Fifty Dots representa a artistes de diferents nacionalitats, apostant en gran mesura per fotògrafs emergents i donant-los-hi una oportunitat per entrar al mercat de l’art. Perquè ells són el futur i d’ells depèn que la fotografia segueixi sent la disciplina artística amb més projecció dels últims temps.

UN MERCAT INTERNACIONAL

Fifty Dots també aposta per les noves tecnologies i dedica un gran esforç a la divulgació online dels seus artistes i obres. Accedint d’aquesta forma al mercat global i venent obres a col·leccionistes de tot el món.